Erotische dating

Waar de meeste datingsites een relatie als beoogd einddoel hebben, staat bij erotische dating het seksuele belang voorop. Overigens hoeft dat lang niet altijd te betekenen dat je echt met iemand afspreekt voor lichamelijk contact. Er zijn genoeg mensen die niet verder willen gaan dan spannende online gesprekken, via chat of de webcam.
Toch is het een groot deel van de erotische daters wel degelijk te doen om het regelen van een seksdate. Als je dit nu al vreemd lijkt, dan is erotische dating zeer waarschijnlijk niets voor jou.

Een andere discipline

Het is namelijk echt een aparte discipline binnen de datingwereld, waarin tussen de daters onderling ook naar hele andere zaken wordt gekeken dan op reguliere datingsites. Wat voor baan je hebt interesseert waarschijnlijk niemand, maar specifieke voorkeuren op seksueel gebied worden wel opgenomen in het profiel, en besproken wanneer je in contact komt met iemand.
Je moet je er dan ook niet voor schamen om over seks te praten, want dit zal vrijwel altijd het gespreksonderwerp zijn als je iemand via een erotische datingsite leert kennen.

In tegenstelling tot wat vaak verwacht wordt, speelt niet het uiterlijk, maar de 'klik' de belangrijkste rol bij het vinden van een erotische date. Er wordt vooral gezocht naar bedpartners die zelfverzekerd zijn over wat ze willen, en die betrouwbaarheid uitstralen.
Belangrijk is dan ook om jezelf, voordat je aan erotische dating begint, af te vragen waar je op uit bent. Stel duidelijke grenzen vast tot waaraan je bereid bent te gaan, en probeer voor jezelf te formuleren waar anderen aan moeten voldoen om voor jou interessant te zijn. Hiermee voorkom je teleurstellingen van beide kanten als het eenmaal echt van een afspraakje komt.

Afspreken voor een erotische date

Het heet dan wel seksdating, maar dat betekent natuurlijk niet dat iedereen op een seksdatingsite zomaar met elkaar tussen de lakens duikt. Sterker nog: veel daters zijn juist extra op hun hoede, omdat erotische datingsites helaas nogal eens twijfelachtige figuren aantrekken.

Als je daadwerkelijk gaat afspreken voor een erotische date, is het dan ook belangrijk om extra voorzichtig te werk gaan. Vooraf even met elkaar bellen is aan te raden, en je kunt prima eerst in een café afspreken om te zien wie je voor je hebt, voordat je bij jou of de ander thuis verder gaat. Zo voorkom je dat je voor onaangename verrassingen komt te staan.
Uiteraard is er ook niets mis mee om elkaar de eerste keer alleen even te leren kennen, en zonder seks te hebben weer naar huis te gaan. Dit kun je dan wel het beste even goed van tevoren communiceren, zodat je allebei met dezelfde verwachtingen komt opdagen.

Net zoals bij alle vormen van online dating, vormt de spanning vooraf een belangrijk deel van het plezier. Maar bij erotische dating is dit misschien nog wat extremer, aangezien er vooraf nogal eens pikante dingen kunnen worden besproken. Het is heel belangrijk om je te realiseren dat dit soort communicatie nooit enige verplichting schept om ook daadwerkelijk dingen te doen, wanneer jullie elkaar eenmaal in het echt treffen.
Net zoals bij een gewone date kan het zo zijn dat de band tussen jullie er bij de persoonlijke ontmoeting gewoon niet is. Als je dit idee krijgt, kun je een erotische date beter zo snel mogelijk afbreken.

De beste erotische datingsite

Adult Friend Finder
Adult Friend Finder
(Klik om te vergroten)


De beste website om een erotische date te vinden is Adult Friend Finder (AFF). Sinds haar oprichting in 1996, hebben al tientallen miljoenen leden hun weg naar deze online ontmoetingsplaats voor seksafspraken gevonden.

Anders dan bij een reguliere datingsite, mag je op AFF expliciete foto's en filmpjes van jezelf op je profielpagina plaatsen. Hier is geen enkele verplichting toe, maar het is natuurlijk wel iets wat veel geïnteresseerden trekt. Er wordt door andere leden dan ook gretig gebruik gemaakt van deze optie, wat veel leuke plaatjes oplevert.
Ook de manier van contact leggen is anders dan je misschien gewend bent. Dit gaat vaak via chatrooms, waarin meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een privé-gesprek te starten. Je kunt ook live het beeld van je eigen webcam uitzenden, of juist dat van iemand anders bekijken.

Een leuke bonus van Adult Friend Finder, is dat het een zeer internationale site is. Als je op reis gaat naar het buitenland, kun je dus bij voorbaat al een spannende rendez-vous inplannen op de plaats van bestemming. Bovendien is er ook een app voor mobiele telefoons en tablets, zodat je op ieder gewenst moment je erotische contacten kunt onderhouden.

AFF biedt een breed scala aan erotische datingmogelijkheden. Of je nu alleen een spannend webcamgesprek aandurft, of echt met iemand in bed wilt belanden: het kan hier allemaal.

Klik hier om je gratis aan te melden bij Adult Friend Finder »

Of doe hier eerst de gratis video-rondleiding.

top top

Online dating bij Relatieplanet
Partner Spot

Snelle navigatie: