Vreemdgaan dating

Vreemdgaan dating

Van alle soorten dating die op deze website worden besproken, is vreemdgaan dating veruit de meest controversiële. Toch blijkt er wel degelijk een markt voor te zijn. Als jij ook interesse hebt in vreemdgaan dating, dan kun je er in dit artikel meer informatie over vinden. Zo leggen we uit hoe deze vorm van dating afwijkt van andere vormen, en laten we zien waar je online aan vreemdgaan dating kunt doen.

Waarom vreemdgaan dating?

Om te beginnen is een belangrijke vraag om te beantwoorden: waarom doen mensen aan vreemdgaan dating?

De redenen zijn uiteenlopend, maar in principe voldoen alle vreemdgaan daters aan twee eigenschappen. Ze willen hun huidige relatie niet opgeven, maar tegelijkertijd missen ze daarin wel iets dat ze willen aanvullen.
De enige uitkomst die dan overblijft, is in hun ogen om op zoek te gaan naar iemand die het ontbrekende gedeelte kan invullen.

Vreemdgaan datingsites bieden hiervoor een platform. Het is een plek waar mensen die al een vaste relatie hebben op discrete wijze met elkaar in contact kunnen komen. Vreemdgangers kiezen bewust voor een vreemdgaan datingsite, omdat ze er dan zeker van zijn dat ze gelijkgestemden treffen, die in eenzelfde soort situatie zitten.

Een bijkomend voordeel is dat mensen die samen vreemdgaan altijd een soort van "verzekering" ten opzichte van elkaar hebben. Als het namelijk ooit misloopt met de affaire, dan zullen ze wel twee keer nadenken voordat ze bijvoorbeeld uit wrok iets aan elkaars vaste partners gaan vertellen. Ze lopen dan namelijk het risico dat hun eigen partner ook achter het slippertje komt, met alle gevolgen van dien.

De ethische kant van vreemdgaan dating

Hoewel vreemdgaan in onze maatschappij veel gebeurt, is het sociaal gezien niet bepaald geaccepteerd. Veel mensen vinden het dan ook simpelweg niet kunnen dat een datingsite vreemdgaan faciliteert. Vooral het feit dat dit soort websites enkel en alleen gericht zijn op het zonder medeweten en instemming van de partner met iemand anders aanpappen, is iets waar de tegenstanders over vallen.

Tegelijkertijd is een veelgehoord argument van voorstanders dat de leden op deze websites anders ook wel een manier hadden gevonden om een affaire te beginnen. Aangezien de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf ligt, zou je de datingsites volgens hen weinig kunnen verwijten.

Hoewel wij niet blind zijn voor de kritieken, vinden wij dat eenieder uiteindelijk voor zichzelf moet bepalen of hij of zij vreemdgaan dating acceptabel vindt. Wel vinden we het belangrijk dat je een goed beeld hebt van waar je aan begint, als je vreemdgaan dating gaat proberen.

Verschillen met andere soorten dating

Vreemdgaan dating wijkt op een aantal fundamentele punten nogal af van andere vormen van dating. Allereerst is het het belangrijk om je te realiseren dat je met vreemdgaan dating geen vaste partner gaat vinden. Mensen die deze vorm van dating aanhangen, willen er op mentaal en/of fysiek vlak iets spannends bij naast hun relatie. Ze hebben daarbij niet de insteek om hun oude relatie te beëindigen. Ook niet als ze het met jou heel gezellig hebben.
Dit hoeft natuurlijk geen nadeel voor jou te zijn, helemaal omdat je zelf waarschijnlijk ook je vaste relatie wilt aanhouden.

Daarnaast gebeurt vreemdgaan dating altijd in het geheim. Als je voor vreemdgaan dating kiest, is het dan ook zaak je voor te bereiden op stiekeme afspraakjes, waar soms best wat tijd tussen kan zitten.
Weest je er van bewust dat jij niet de eerste prioriteit bent van de ander, en dat de ander dat ook niet van jou zal kunnen zijn. Jullie hebben allebei nog je gewone levens, waarin je partner, een baan, en soms zelfs een gezin aandacht van je vragen.
Je moet je dus flexibel op kunnen stellen, en zeker niet teveel aandacht verlangen van de ander.

Vreemdgaan brengt ook een zeker risico met zich mee. Vreemdgaan daters willen hun relatie in stand houden, maar juist door vreemd te gaan, zet je jouw vaste relatie op het spel. Als je vaste partner erachter komt wat jij aan het doen bent, is de kans groot dat die relatie over is.
Uiteraard is dit spanningselement tegelijkertijd nu juist hetgeen wat veel vreemdgangers zo aantrekt in het hebben van een affaire.

En dan is er natuurlijk ook nog zoiets als je geweten, dat zeker kan gaan opspelen wanneer je besluit aan te gaan rommelen met een ander. Ook al denk je bij aanvang misschien dat dit wel mee zal vallen. Bovendien is het mogelijk dat je compleet verliefd wordt op je geheime partner, waarmee je voor een lastige keuze komt te staan.

Vreemdgaan dating is hoe dan ook niet iets wat je zomaar even uitprobeert. Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen of je denkt dat de voordelen van vreemdgaan opwegen tegen de nadelen. Vraag jezelf af wat je op het spel zet, en wat je hiervoor terugkrijgt, en bedenk ook goed of je het voor jezelf allemaal kunt verantwoorden.

Website voor vreemdgaan dating

Second Love
Second Love
(Klik om te vergroten)


In feite is er maar één serieuze speler in de wereld van online vreemdgaan dating, en dat is Secondlove. Al sinds haar lancering staat deze site stevig in de belangstelling, en dat heeft de populariteit en het ledenbestand inmiddels flink doen groeien.

De discretie van de leden waarborgen staat logischerwijs voorop bij Secondlove. Je kunt foto's in je profiel opnemen, maar doorgaans verstuur je deze pas wanneer je al een paar keer met iemand hebt gesproken via een privébericht of de chat.

Vreemdgaan via Secondlove is zeker niet alleen een seksuele aangelegenheid. De leden hebben uiteenlopende redenen om er een nieuwe relatie naast te zoeken. Je kunt ook zelf bepalen hoe ver je wilt gaan. Alleen flirten of 'online vreemdgaan' behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden, als je liever niet in het echt met iemand afspreekt.
Wat je exacte intenties ook mogen zijn: Secondlove biedt je de beste mogelijkheden om de wereld van vreemdgaan te betreden.

Klik hier om een gratis account te openen bij Secondlove »

top top

Online dating bij Relatieplanet
Partner Spot

Snelle navigatie: